verkiezingen

Verkiezingen gemeenteraad 2012

De verkiezingen van 14 oktober zijn achter de rug. En ja met 2495 stemmen ben ik in de Gemeenteraad van Gent terecht gekomen. Dit filmpje heeft voor de nodige aandacht gezorgd.

Maar wie voor inhoud gaat kan beter dit bekijken:

Mijn avonturen in de gemeenteraad kan je volgen op de home-pagina van deze blog volgen.

————————-

Op 14 oktober gaan we opnieuw naar de stembus, deze keer voor nieuwe gemeenteraden. In Gent is er een kartellijst Sp.a-Groen met een uitgebreid programma voor een sociale en duurzame stad. Ik zet graag mijn schouders achter dit boeiend project en sta zelf op plaats 41 van de lijst. Meer info komt nog (zie ook hier)

In juni heb ik deel genomen aan de federale verkiezingen. Ik stond op de 21ste plaats van de senaatslijst van Groen!. Niet om in het parlement terecht te komen maar om niet aan de kant de blijven staan. Het is te makkelijk om alsmaar kritiek te geven op politici en dan zelf niks te doen. En het is logisch dat ik me het beste kan vinden in het gedachtengoed van Groen!

Of dit voor herhaling vatbaar is weet ik nog niet. Maar in elk geval bedankt aan de  6636 kiezers die mijn bolletje rood kleurden en mee werkten aan mijn Low Budget – High impact campagne…

Wil je graag een van de campagne-affiches downloaden? Op dit ogenblik zijn er 10 versies beschikbaar. (om ze te bekijken, scroll verder naar beneden).

download LIMaffiche1

download LIMaffiche2

download LIMaffiche3

download LIMaffiche4

download LIMaffiche5

download LIMaffiche6

download LIMaffiche 7

download LIMaffiche8

download LIMaffiche9

downloas LIMaffiche10

Wat is de bedoeling?

 • Print de affiche af . Als je wil weten of dit wel ecologisch ok is, meer uitleg kan je hier lezen.
 • Hang de affiche aan je raam, achterraam auto of een andere plek waar mensen langs komen. Het zijn kleine affiches dus best waar voetgangers of fietsers langs komen.
 • Roep je vrienden en kennissen op om hetzelfde te doen. Zorg mee voor en sneeuwbal effect. Dit kan door volgende link via een mail of je facebook te verspreiden: https://lowimpactman.wordpress.com/verkiezingen10/
 • Als je al zover bent gekomen ben ik je bijzonder dankbaar.
 • Wil je nog meer doen? Maak een foto van de affiche die je hebt opgehangen en mail deze door naar steven@lowimpactman.be of via Facebook. Dit kan door op zoek te gaan naar ‘Steven Vromman’ en een bericht te sturen met de foto erbij.

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke programmapunten: klik hier

 • Bedankt!

Advertenties

30 Reacties

 1. Beste Steven,

  Het lezen van uw verschillende affiches heeft mij werkelijk ontroerd.
  Ik wens je veel succes, zal duimen en alvast naast uw naam het bolleke kleuren.

  Dirk Heffinck

  • Dag Steven,

   Fantastisch grappige, doch ook zeer duidelijjke boodschappen!!
   Ik zal ze iets groter en in kleur printen (oeps) – om uit te hangen, doch ook om ze later nog een plaatsje te geven. Geen verspilling dus!
   Misschien worden het nog collectors items.

   Nog veel succes met je alternatieve campagne.

   Kurt

 2. dag steven,
  erg goed gedaan, grappig en creatief, een verademing in de campagnes.
  ik verspreid ‘het woord’ (&jouw ideeen) via facebook en andere kanalen maar kan jammer genoeg niet op je stemmen omdat ik in antwerpen woon.
  toi toi toi

  • beste Ann,

   bedankt voor de steun, en je kan WEL voor me stemmen, ik sta op de lijst van de Senaat, dus in heel Vlaanderen en Brussel kan iedereen op me stemmen!!

 3. Hallo Steven

  Wat een verademing om dit te lezen, het is dus toch mogelijk om politiek te streven naar een beter leven voor iedereen met minder materie.
  Wat ik nog graag zou zien is een concreter plan, zeg maar een soort beleidsnota ofzo. Hoe gaan we een gedragsverandering promoten, bvb. meer fietsen. Door de prijs van brandstof te verhogen, de fiets te promoten, aftrek voor firmawagens af te schaffen, …

  Sukses met je campagne
  HuisElf

 4. Beste Steven,

  bedankt voor de mail. Mijn stem heb je alvast. Ik probeer nog zoveel mogelijk mensen te overtuigen!
  Iedereen vindt de wlogans van je affiches geweldig. Mijn 3 favorieten zijn affiche 3, 2 en 6 (in die volgorde).

  Veel succes nog!

 5. […] verkiezingen10 […]

 6. […] Er zijn er nog 4 andere. Bekijk ze allemaal op de campagnepagina van de Low Impact Man. […]

 7. Leuke affiches Steven, nr 1 en 2 hangen op het raam!

 8. beste Steven, sympathieke campagne ! maar ik moet iets bekennen : ik heb al bijna mijn hele kiesgerechtigde leven (33 jaar ondertussen) agalev en groen gestemd. toch ga ik nu voor het eerst van mijn leven vreemd ! het wordt NVA : omdat we éérst van de franstalige politici afscheid moeten nemen, vooraleer we kunnen beginnen met een groen vlaanderen (her) op te bouwen. dat is de enige manier om de geldverspilling, de ‘politique politicienne’ en het ondemocratische koningshuis achter ons te laten. want er is geen ‘groen huis’ mogelijk zonder degelijke fundament. ik beloof je op mijn plechtig communiciezieltje : als vlaanderen onafhankelijk is, dan stem ik weer groen !
  ik wens je nog veel succes ! PS : Tsjechië en Slovakije hebben het ons voorgedaan : scheiden kan op een beschaafde manier !

  • hey bert.. ik denk dat nva het zeker kan doen zonder jou stem…! en dat groen! zeker de jouwe wil behouden (ik probeer maar ; )

 9. Beste Steven,
  Ik ben het volledig eens. je krijgt zeker mijn stem. hopelijk brengt het ons verder. groeten. Anne

 10. Ha Steven,
  als Nederlandse kan ik natuurlijk niet op je stemmen 😦 maar heb wel een paar van je posters uitgeprint om op te hangen want ik vind de leuzen zo goed! Succes zondag!
  Hester

 11. Beste Steven bij de volgende verkiezingen wil ik op jou stemmen.Ik woon officieel in Herentals.Hoe moet ik dat doen? Is dat dan stemmen op groen? Ik wens jou heel veel succes bij alles wat je doet.Ik bewonder jou om je inzet .Ik ben bij dat ik jou website gevonden heb.Groetjes Sandrine.

 12. Dierbare Steven Vromman, en natùùrlijk het hele Vrommangezin!
  Voor u en al die meedòèn : een warmhartige deugddoende Kerstmis en een evenzoveel, eenvoudig 2011
  En onze eigen wens er toch nog extra bij : dat u en “uw newyorkse collega” C.B. en alle anderen de stroom zò kunnen versterken, dat iedere fitness mens die de auto gebruikt om even naar de bakker te gaan niet anders kan dan met u (‘en’ ons) meedoen en -laten omdat … iedereen het doet en laat zoals u (‘en’ wij)

  en wij zijn :
  de altijd met hersluitbare potjes en id. zakken (ook kring-)winkelende enz. familie buys-meyts uit sinaai

  misschiens tot ziens in het ommekeerjaar 2011

 13. succes steven
  jan

 14. Goeie dag,
  Ik ben lid van de lokale afdeling ecolo in Doornik, en we vragen ons af of U ook conferenties in het Frans zou kunnen/willen geven. Als alternatief zouden we erin geinteresseerd zijn u uit te nodigen met uw Lim-Mobiel tijdens een bouwbeurs of een gelijkaardig evenement. Graag kontakt nemen met ecolotournai@gmail.com
  Alvast bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: